2016 07 04 13.16.58

 

Loesje den Otter is de eigenaresse van Loesje Ladies Fit (gestart 1 maart 2015).

Na de Havo is ze naar de dansopleiding van het CIOS in Arnhem gegaan en ze heeft het diploma behaald in 2010. Hier heeft ze verschillende dansstijlen ontwikkeld, zoals klassiek, jazz, modern, streetdance, aerobics, conditietraining en kinderdans. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan in verschillende leeftijdsgroepen en doelgroepen op het gebied van dans en bewegen door middel van stages en projecten in binnen – en buitenland.

In 2013 heeft ze de specifieke peuterdansopleidng Dingjan afgerond en hierdoor is Loesje nu ook gespecialiseerd in peuterdans.

In 2015 heeft Loesje het certificaat Essentrics level 1 en 2 behaald en deze workout geeft ze nu 4 keer per week bij Loesje Ladies Fit!

Na haar dansopleiding heeft zij in de loop der jaren haar kennis en ervaring uitgebreid in het werkveld en de sportkant opgezocht. Dit vooral op het gebied van groepslessen, omdat dit haar passie is. 
In 2016 heeft ze haar kennis uitgebreid met een certficaat Zwanger Fit; ook zwangere dames kunnen onder goede begeleiding blijven sporten!
Daarnaast heeft ze in 2016 ook de opleiding Kangoo Power™ Instructeur behaald en geeft ze 2x per week een les op de Kangoo Jumps Rebound Shoes®

Verder is Loesje vooral bekend in Best, Oirschot en Eindhoven door de danslessen voor jong en oud bij Friz Dance & Fit, Cultuurspoor, Balletstudio Valentijn en Musicalscool!

Voor workshops, kinderfeestjes en projecten kun je Loesje altijd vrijblijvend een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier invullen en vragen naar de mogelijkheden.

 

      

Ik ben Sandra Braams. Ik geef de Zumba les bij Loesje Ladies Fit.

Omdat muziek en dans mijn passie is, geef ik met heel veel plezier les. Ik geniet ervan om mijn passie te delen met onze Zumbagroep. We werken ons in het zweet en zijn na de les tegelijkertijd helemaal opgeladen door de mooie energie die we samen tijdens de les creëren.

Ik hou van veel verschillende stijlen muziek en dans, zoals hip hop, jazz-dance, latin, dancehall, soca en gogodance. Het fijne van Zumba is dat ik al deze stijlen bij elkaar kan brengen in één afwisselende les met heerlijke muziek. Iedere week maken we er samen een feestje van! Zumba is ‘exercise in disguise’. Bijkomend voordeel is dus; met dit feestje verbanden wij flink wat calorieën 😉

Ik ben gecertificeerd Zumba instructor. Voordat ik Zumba instructor werd heb ik  aerobics, tae bo, steps, groepsfitness, jazz-dans, streetdance en moeder-peuterdans gegeven. 

Hopelijk tot gauw bij onze Zumba les!!

 

Embrecht Rome

Embrecht Broeders, docent Tai Chi Tao

In 1996, tijdens problemen met mijn rug, ben ik met Tai Chi Tao in aanraking gekomen op advies van mijn Mensendieck Therapeute. Ik werd toen direct gegrepen door deze zachte bewegingsvorm.

De afgelopen 21 jaar heb ik mij verdiept in deze bewegingen door het volgen van diverse cursussen en workshops.
Ik ben fulltime bezig met het geven van lessen en demonstraties om mensen te laten zien dat je met
plezier kan bewegen en om het effect van Tai Chi Tao te laten zien.

Meer info: Klik hier