Kangoo Power™

Een groepsles Kangoo Power™ duurt 45 minuten, is lekker pittig en bedoeld om conditie op te bouwen. Met de Kangoo Jumps Rebound Shoes® verbrand je maar liefst 25% meer calorieën! Oorspronkelijk zijn de Kangoo Jumps ontwikkeld voor mensen met knieklachten; zij vangen tot 80% van de shockimpact op tijdens het lopen. De les zit vol swingende muziek, je leert een combinatie vol bewegingen op de Kangoo Jumps Rebound Shoes® en geeft veel plezier tijdens het sporten!

Meld je aan voor een gratis proefles!


Step Up

Op moderne muziek stap je op een in hoogte verstelbare stepbank. Enkele effecten die je van een steples kunt verwachten is dat de billen, buik en benen strakker worden, je conditie verbetert en je meer kracht in je boven- en onderlichaam krijgt. Tijdens de steples worden ook andere spier verstevigende aerobics oefeningen gedaan. Deze dynamische en leuke groepsles is geschikt voor iedereen met een beetje gevoel voor ritme en muziek.

Meld je aan voor een gratis proefles!


Essentrics

Essentrics is een combinatie tussen stretchen en spierversterkende oefeningen. Het resultaat: je krijgt er in korte tijd sterke en slanke spieren van, je wordt soepeler en slanker, je houding wordt beter en je krijgt meer energie. De basis van Essentrics is de excentrische training: het gelijktijdig verlengen en versterken van het lichaam door het maken van vloeiende bewegingen waarbij je je ledematen stretcht en je spieren om beurten spant en ontspant. Deze groepsles duurt één uur.

Meld je aan voor een gratis proefles!


Power Up

De groepsles Power Up duurt 45 min of een uur en is onder andere bedoeld om kracht en conditie op te bouwen; ook hier worden de billen, buik en benen getraind. Dit wordt gedaan met verschillende materialen zoals op de mat, gewichten, kettlebells, ballen en elastieken. Een heerlijk pittige les!

Meld je aan voor een gratis proefles!

 

Streetdance

Een uur lang wordt er intensief gedanst door jong en oud. De les wordt begonnen met een warming-up, daarna wordt er gewerkt aan een danscombinatie en we sluiten af met buikspier oefeningen en een cooling-down. Deze les is zeker toegankelijk voor alle leeftijden, volwassen vrouwen dansen hier wekelijks!

Meld je aan voor een gratis proefles!


Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. En dat is precies wat we in deze les doen! Met veel lol aan je conditie werken! Bereid je voor om te gaan zweten!

Meld je aan voor een gratis proefles!

Yoga Dance

Yoga Dance is voor iedereen die plezier en ontspanning beleeft aan het bewegen op muziek. De lesopbouw en choreografie kennen verschillende niveaus. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau en mate van intensiteit.
Yoga Dance is een bewegingsvorm waar vooral de beleving centraal staat. De muziekkeuze speelt daarbij een grote rol, omdat muziek onze emoties in beweging kan brengen. We maken gebruik van verschillende soorten muziek; van Klassiek tot Populair en van New Age tot Native / Folk music.

Deze les heeft een opbouw die in een aantal opzichten te vergelijken is met een dynamische yogales. Elk nummer is gericht op een specifiek yoga  aspect; ademhaling, verschillende houdingen en bewegingen, variatie in energie niveaus en het spel van aandacht, concentratie en verstillen.

Maak van de beweging een beleving met deze unieke les; ga uit je hoofd en kom terug in je lijf;  voel, beweeg, beleef!

Meld je aan voor een gratis proefles!