Kangoo Power™

Een groepsles Kangoo Power™ duurt 45 minuten, is lekker pittig en bedoeld om conditie op te bouwen. Met de Kangoo Jumps Rebound Shoes® verbrand je maar liefst 25% meer calorieën! Oorspronkelijk zijn de Kangoo Jumps ontwikkeld voor mensen met knieklachten; zij vangen tot 80% van de shockimpact op tijdens het lopen. De les zit vol swingende muziek, je leert een combinatie vol bewegingen op de Kangoo Jumps Rebound Shoes® en geeft veel plezier tijdens het sporten!

Meld je aan voor een gratis proefles!


Essentrics

Essentrics is een combinatie tussen stretchen en spierversterkende oefeningen. Het resultaat: je krijgt er in korte tijd sterke en slanke spieren van, je wordt soepeler en slanker, je houding wordt beter en je krijgt meer energie. De basis van Essentrics is de excentrische training: het gelijktijdig verlengen en versterken van het lichaam door het maken van vloeiende bewegingen waarbij je je ledematen stretcht en je spieren om beurten spant en ontspant. Deze groepsles duurt één uur.

Meld je aan voor een gratis proefles!


Power Up

De groepsles Power Up duurt 45 min of een uur en is onder andere bedoeld om kracht en conditie op te bouwen; ook hier worden de billen, buik en benen getraind. Dit wordt gedaan met verschillende materialen zoals op de mat, gewichten, kettlebells, ballen en elastieken. Een heerlijk pittige les!

Meld je aan voor een gratis proefles!

 

Streetdance

Een uur lang wordt er intensief gedanst door jong en oud. De les wordt begonnen met een warming-up, daarna wordt er gewerkt aan een danscombinatie en we sluiten af met buikspier oefeningen en een cooling-down. Deze les is zeker toegankelijk voor alle leeftijden, volwassen vrouwen dansen hier wekelijks!

Meld je aan voor een gratis proefles!


Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. En dat is precies wat we in deze les doen! Met veel lol aan je conditie werken! Bereid je voor om te gaan zweten!

Meld je aan voor een gratis proefles!

Dans Pilates

Een heerlijk combinatie van dansen en verstevigende oefeningen vanuit de Pilates!
De dans nummers zijn laagdrempelig en gemakkelijk te volgen, zodat iedereen dit kan volgen. Hierbij komen verschillende stijlen aan bod; hedendaags, modern, klassiek, balkan, instrumentaal etc. 
De Pilates oefeningen zijn op de mat met als doel je gehele 'core' te versterken. 
Erg afwisselende les met een zeer kundige docent!

Maak van de beweging een beleving met deze unieke les; ga uit je hoofd en kom terug in je lijf;  voel, beweeg, beleef!

Meld je aan voor een gratis proefles!

 

Jazz Dance

Jazz Dance is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op klassiek ballet maar is gebaseerd op populaire muziek.
De bewegingen en de muziek zijn veel losser. Ook wordt er gebruikgemaakt van elementen van de klassieke ballettechniek met isolatie technieken van hoofd, schouder, elleboog, pols, hand, vingers, borstkas en bekken.

Kenmerken van Jazz Dance zijn: swingende ritmen, lichaamscoördinatie, expressieve bewegingen, en lyriek. Jazzdansbewegingen zijn contrastrijk. Ze zijn soms vloeiend en soms scherp, waardoor er dynamiek ontstaat. Ook zijn er multiculturele invloeden in te herkennen.

Meld je aan voor een gratis proefles!