Het team van Loesje Ladies Fit! 

 

2016 07 04 13.16.58

 

Loesje den Otter is de eigenaresse van Loesje Ladies Fit (gestart 1 maart 2015).

Voordat ik met Loesje Ladies Fit begon heb ik de dansopleiding van het CIOS gevolgd. Hier kregen wij les in verschillende dansstijlen, zoals klassiek, jazz, modern, streetdance, aerobics, conditietraining en kinderdans. Daarna ben ik mijzelf gaan specialiseren in groepslessen voor jong en oud in dans en beweging!

Zo heb ik de specifieke peuterdansopleiding Dingjan afgerond en heb ik voor alle lessen die ik geef certificaten behaald, waaronder volledig gecertificeerd level 4 Essentrics docente.

Sinds 2020 mag ik het Nederlandse ijshockey dames team trainen en geef ik deze kanjers Essentrics lessen met als doel blessure preventie, flexibiliteit, kracht en snelheid verbetering!

Je zult in de lessen merken dat mijn dans achtergrond altijd aanwezig is! Dat blijft mijn passie en ik vind het heerlijk om dit te kunnen overbrengen in elke les, in welke stijl dan ook. 

Naast de lessen bij Loesje Ladies Fit geef ik ook nog danslessen bij Musical'scool! in Best en bij Friz Dance & Fit in Oirschot.

Verder ben ik getrouwd met mijn man Marshall, ben ik een trotse mama van ons zoontje Mason en houden wij thuis wel van een potje Uno spelen, lekker zwemmen of heerlijk genieten in het zonnetje!

Voor workshops, kinderfeestjes en projecten kun je mij altijd vrijblijvend een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier invullen en vragen naar de mogelijkheden.

 

 

 

Evelien Burm geeft de Zumba les op zaterdag bij Loesje Ladies Fit.

Een foto en meer info volgt snel!

 

  

IMG 20190624 WA0006

Mijn naam is Priska van den Berg, ik geef Zumba les op maandagavond van 20:00 tot 21:00. Ik ben 44 jaar, heb een dochter van 21.

Dansen zit in mijn lijf, ik kan niet stilzitten of staan als ik muziek hoor, in mijn hoofd spelen altijd melodietjes en verzin ik wat stapjes on the go ! Vanaf dat Zumba naar Nederland is gekomen ben ik al van de partij en was ik gelijk verkocht en verslaafd aan de liedjes en dansjes.  Altijd al instructeur willen worden maar nooit doorgezet, om allerlei redenen …waarvan ik nu denk had ik de stap maar eerder gezet!

Pas afgelopen februari mijn diploma en licentie behaald en ik geef nu 4 soms 5 dagen in de week les.

Dat klinkt als heel erg veel maar als het je hobby is dan merk je daar niks van. Zumba is een uitzonderlijke manier van beweging. De vrolijke en dansbare muziek, de eenvoudig uit te voeren danspasjes en bewegingen en lachende mensen om me heen maken het elk uur weer een feest waar je bij wil zijn.

Zumba doet zoveel met je lijf, je geest en beïnvloed je op zoveel positieve manieren. Naast mijn drukke baan van 40+ uur als accountmanager bij Welzorg Woning op Maat is dit voor mij ontspanning. Ik hoor je al denken, die is knettergek! Ja klopt! Ben ik ook, sta er ook om bekend druk, wild, energiek en vrolijk te zijn. De typische Zumba-les duurt ongeveer een uur en is eigenlijk een heel intensieve workout waarbij veel calorieën verbrand worden. Bij studies bleek dat deelnemers tijdens een les gemiddeld 900 calorieën verbranden in één sessie van een uur. Ook train je zowat alle spiergroepen en dit dikwijls zonder het te beseffen. Terwijl je je best doet om de danspasjes te volgen en de indruk hebt dat je op een feestje aan het ronddansen bent voer je eigenlijk een heleboel klassieke fitnessoefeningen uit.

Of ik niet mega slank ben nu? Uuuuuuuuhm nee, ik heb een stevig gespierd lichaam met hier en daar nog wat vet rolletjes. Ik hou teveel van het leven, ken je dat woordje te? Dat is voor mij in het leven geroepen.

Een hapje Teveel, een drankje Teveel , een avondje stappen Teveel. Maar nooit Teveel Zumba .
Graag tot in mijn les, maken we er samen een feestje van!

 

 

Ellen

Ellen Geeven

Ik heb altijd veel gesport naast mijn werk op P&O gebied en uiteindelijk van mijn hobby ook mijn werk gemaakt. Eerst alleen de actieve lessen, zoals steps, spinning en aerobics en later ook de yoga en pilates. Bij Loesje hebben we dit gecombineerd tot een Body & Mind les. Voor meer kracht en flexibiliteit in je lichaam en daarnaast ook rust en balans.

Opleidingen die ik door de jaren heen gevolgd heb zijn: Aerobics, Zumba, Fysio Physics Rugfit, Perfect Pilates Trainer en de Yoga opleiding Yang/Power en Yin

Samen met mijn man Stephan en 2 dochters Eva en Nikki woon ik in Sint-Oedenrode

Eén van mijn hobby’s is het imkeren, we hebben 4 bijenvolken en 2 keer per jaar honingoogst. Verder houd ik van paardrijden, koken, wandelen en organiseer ik yoga-reizen naar Italië.

Sfeer is voor mij erg belangrijk en daarom geef ik heel graag les bij Loesje Ladies Fit!

 

 

Vanja Hristova geeft de Yoga Dance en Piloxing lessen.

Een foto en meer info volgt snel!

 

Sandra vd Kerkhof geeft de Jazz Dance lessen.

Een foto en meer info volgt snel!

 

Marieke van Kaam is onze Kangoo Power docent in opleiding

Een foto en meer info volgt snel!