Het team van Loesje Ladies Fit!

20191108 214453

V.L.N.R: Embrecht, Sandra, Loesje, Priska, Ellen

 

 

2016 07 04 13.16.58

 

Loesje den Otter is de eigenaresse van Loesje Ladies Fit (gestart 1 maart 2015).

Na de Havo is ze naar de dansopleiding van het CIOS in Arnhem gegaan en ze heeft het diploma behaald in 2010. Hier heeft ze verschillende dansstijlen ontwikkeld, zoals klassiek, jazz, modern, streetdance, aerobics, conditietraining en kinderdans. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan in verschillende leeftijdsgroepen en doelgroepen op het gebied van dans en bewegen door middel van stages en projecten in binnen – en buitenland.

In 2013 heeft ze de specifieke peuterdansopleiding Dingjan afgerond en hierdoor is Loesje nu ook gespecialiseerd in peuterdans.

In 2015 heeft Loesje het certificaat Essentrics level 1 en 2 behaald en deze workout geeft ze nu 4 keer per week bij Loesje Ladies Fit! In 2020 is daar ook level 3 aan toegevoegd.

Na haar dansopleiding heeft zij in de loop der jaren haar kennis en ervaring uitgebreid in het werkveld en de sportkant opgezocht. Dit vooral op het gebied van groepslessen, omdat dit haar passie is. 
In 2016 heeft ze haar kennis uitgebreid met een certficaat Zwanger Fit; ook zwangere dames kunnen onder goede begeleiding blijven sporten!
Daarnaast heeft ze in 2016 ook de opleiding Kangoo Power™ Instructeur behaald en geeft ze 1x per week een les op de Kangoo Jumps Rebound Shoes®

Verder is Loesje vooral bekend in Best, Oirschot en Eindhoven door de danslessen voor jong en oud bij Friz Dance & Fit, Cultuurspoor, Balletstudio Valentijn en Musicalscool!

Voor workshops, kinderfeestjes en projecten kun je Loesje altijd vrijblijvend een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier invullen en vragen naar de mogelijkheden.

 

 

      

Ik ben Sandra Braams. Ik geef de Zumba les op zaterdag bij Loesje Ladies Fit.

Omdat muziek en dans mijn passie is, geef ik met heel veel plezier les. Ik geniet ervan om mijn passie te delen met onze Zumbagroep. We werken ons in het zweet en zijn na de les tegelijkertijd helemaal opgeladen door de mooie energie die we samen tijdens de les creëren.

Ik hou van veel verschillende stijlen muziek en dans, zoals hip hop, jazz-dance, latin, dancehall, soca en gogodance. Het fijne van Zumba is dat ik al deze stijlen bij elkaar kan brengen in één afwisselende les met heerlijke muziek. Iedere week maken we er samen een feestje van! Zumba is ‘exercise in disguise’. Bijkomend voordeel is dus; met dit feestje verbanden wij flink wat calorieën 😉

Ik ben gecertificeerd Zumba instructor. Voordat ik Zumba instructor werd heb ik  aerobics, tae bo, steps, groepsfitness, jazz-dans, streetdance en moeder-peuterdans gegeven. 

Hopelijk tot gauw bij onze Zumba les!!

 

 

Embrecht Rome

Embrecht Broeders, docent Tai Chi Tao

In 1996, tijdens problemen met mijn rug, ben ik met Tai Chi Tao in aanraking gekomen op advies van mijn Mensendieck Therapeute. Ik werd toen direct gegrepen door deze zachte bewegingsvorm.

De afgelopen 21 jaar heb ik mij verdiept in deze bewegingen door het volgen van diverse cursussen en workshops.
Ik ben fulltime bezig met het geven van lessen en demonstraties om mensen te laten zien dat je met
plezier kan bewegen en om het effect van Tai Chi Tao te laten zien.

Meer info: Klik hier

 

IMG 20190624 WA0006

Mijn naam is Priska van den Berg, ik geef Zumba les op maandagavond van 20:00 tot 21:00. Ik ben 44 jaar, heb een dochter van 21.

Dansen zit in mijn lijf, ik kan niet stilzitten of staan als ik muziek hoor, in mijn hoofd spelen altijd melodietjes en verzin ik wat stapjes on the go ! Vanaf dat Zumba naar Nederland is gekomen ben ik al van de partij en was ik gelijk verkocht en verslaafd aan de liedjes en dansjes.  Altijd al instructeur willen worden maar nooit doorgezet, om allerlei redenen …waarvan ik nu denk had ik de stap maar eerder gezet!

Pas afgelopen februari mijn diploma en licentie behaald en ik geef nu 4 soms 5 dagen in de week les.

Dat klinkt als heel erg veel maar als het je hobby is dan merk je daar niks van. Zumba is een uitzonderlijke manier van beweging. De vrolijke en dansbare muziek, de eenvoudig uit te voeren danspasjes en bewegingen en lachende mensen om me heen maken het elk uur weer een feest waar je bij wil zijn.

Zumba doet zoveel met je lijf, je geest en beïnvloed je op zoveel positieve manieren. Naast mijn drukke baan van 40+ uur als accountmanager bij Welzorg Woning op Maat is dit voor mij ontspanning. Ik hoor je al denken, die is knettergek! Ja klopt! Ben ik ook, sta er ook om bekend druk, wild, energiek en vrolijk te zijn. De typische Zumba-les duurt ongeveer een uur en is eigenlijk een heel intensieve workout waarbij veel calorieën verbrand worden. Bij studies bleek dat deelnemers tijdens een les gemiddeld 900 calorieën verbranden in één sessie van een uur. Ook train je zowat alle spiergroepen en dit dikwijls zonder het te beseffen. Terwijl je je best doet om de danspasjes te volgen en de indruk hebt dat je op een feestje aan het ronddansen bent voer je eigenlijk een heleboel klassieke fitnessoefeningen uit.

Of ik niet mega slank ben nu? Uuuuuuuuhm nee, ik heb een stevig gespierd lichaam met hier en daar nog wat vet rolletjes. Ik hou teveel van het leven, ken je dat woordje te? Dat is voor mij in het leven geroepen.

Een hapje Teveel, een drankje Teveel , een avondje stappen Teveel. Maar nooit Teveel Zumba .

Graag tot in mijn les, maken we er samen een feestje van!